Prijzen & schoolabonnement

Entree

Een bezoek aan de tuin kost 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang. Arboretum Oudenbosch kent geen groepskortingen noch een andere reductieregeling op de toegangsprijs. U kunt alleen pinnen!

Begunstigers

Op vertoon van de jaarkaart hebben begunstigers een heel seizoen tijdens de reguliere openingstijden met twee personen gratis toegang. U bent begunstiger voor minimaal 15 euro per jaar. Meer mag natuurlijk!

Begunstiger worden?

Privé rondleiding of bezoek buiten de openingstijden

De prijs van een rondleiding is 49 euro inclusief toegang voor maximaal 8 personen. Een bezoek aan de tuin buiten de reguliere openingstijden is mogelijk op afspraak en kost 49 euro inclusief toegang voor maximaal 8 personen. Voor reserveringen en of nadere informatie: mail naar rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op.

Schoolabonnement

Basisscholen kunnen een schoolabonnement nemen voor de prijs van 40 euro per jaar. Dat geeft recht op twee groepsbezoeken aan de tuin. Daarbij hebben niet alleen de leerlingen (per bezoek max. 30) maar ook hun begeleiders gratis toegang en, indien gewenst, zorgen wij in overleg met u voor een aantrekkelijk en leerzaam programma. U koopt het schoolabonnement door 40 euro over te maken op onze bankrekening NL04 INGB 0005181785 onder vermelding van ‘schoolabonnement’ en de naam van uw school. Zoek via rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl contact met ons als u een bezoek wil plannen. Wij nemen dan contact met u op om nadere afspraken te maken.