Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier in om u in te schrijven als begunstiger, sponsor of vrijwilliger. Aan de balie kunt u zich ook inschrijven. De inschrijfformulieren voor zowel begunstiger, sponsor als vrijwilliger, aanwezig bij de balie, kunnen ook hier (PDF-formaat) gedownload worden.

Voor het downloaden van een tweevoudig inschrijfformulier op A-4 formaat om papier-efficient veel formulieren te verkrijgen, klikt u hier.
Een schaar, of nog beter, een snijapparaat zal nuttig kunnen zijn.

Privacy verklaring: Uw gegevens zullen met de uiterste vertrouwelijkheid worden behandeld en dus aan niemand anders worden doorgegeven.

 

Inschrijfformulier

Soort inschrijving
Wil begunstiger van de Botanische Tuin Arboretum Oudenbosch worden, door (minimaal € 15,-) € 15,- € 20,- of € ..,.. over te maken naar Bank: ING: NL04 INGB 0005181785, ABN-AMRO: NL26 ABNA 0490957153, of Rabobank: NL50 RABO 0140767495 t.n.v. Stichting Arboretum Oudenbosch onder vermelding van "Begunstiger" en gewenste "Seizoenjaar". Bovendien verzoeken wij u vriendelijk uw persoonsgegevens hieronder in te vullen en te versturen. Na ontvangst van uw bijdrage en de verstuurde persoonsgegevens wordt u zowel de jaarkaart als ons blad, de Aesculus, toegezonden. De jaarkaart geeft u recht op gratis toegang voor twee personen tot de tuin gedurende de aangegeven openingstijden. (Kinderen tot 12 jaar hebben onder begeleiding gratis toegang).