Rondleiding

Rondleiding

Een rondwandeling door de tuin met begeleiding van een gids is een aanrader. Het maakt uw bezoek intenser en leerzamer. De prijs van een rondleiding is 49 euro inclusief toegang voor maximaal 8 personen. Voor reserveringen en of nadere informatie: mail naar rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op.  

Openbare rondleiding 2e zondag van de maand

Om deel te nemen aan de ‘open’ rondleiding op een 2e zondag in de maand kunt u gebruik maken van het online reserveringssysteem waar u én een entreeticket én een ticket voor de openbare rondleiding kunt kopen, bij elkaar kost dit 6 euro. U kunt zich ook op die zondag tijdig melden bij de balie van het Arboretum. Deelname aan de rondleiding is dan mogelijk voor zover die nog niet is volgeboekt.

Fotoreportage

Het is mogelijk om in de tuin zelf of door een fotograaf een fotoreportage te (laten) maken. De prijs is 60 euro per sessie (maximaal 10 pers.) voor bedrijven en bruidsparen plus 25 euro borg voor de sleutel indien de reportage buiten openingstijd plaats vindt en er geen begeleider beschikbaar is. Als het gaat om een fotoreportage van een communicantje dan is de prijs 30 euro. Voor reservering en of nadere informatie: mail naar rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op.

Tips

Een rondleiding als onderdeel van uw bedrijfsuitje of familiedag, wellicht in combinatie met een bezoek aan andere religieus erfgoed instellingen aan het Parelpad www.parelpad.nl.

Raadpleeg altijd even onze evenementenkalender waar u alle actuele data vindt van exposities en andere evenementen in de tuin. 

Onze plantencollectie is ook thuis te raadplegen via www.botanischetuinen.nl/planten/ .

Met behulp van de Hortus Chat is een wandeling niet alleen bij ons maar ook bij de andere 25 NVBT-tuinen extra interessant. (NVBT: Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen).