Rondleiding

Rondleiding

Een rondwandeling door de tuin met begeleiding van een gids is een aanrader. Het maakt uw bezoek intenser en leerzamer. 

Prijs van de rondleiding

De prijs van een rondleiding (uitsluitend te reserveren in combinatie met 8 betalende personen)  is 25 euro. Bijzondere wensen qua tijd of interesse? Mail naar rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op. 

Rondleiding aanvragen

U kunt een groepsbezoek met gids aanvragen via rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl . Onze coördinator rondleidingen neemt uw aanvraag in behandeling, bevestigt die vervolgens of neemt nader contact met u op.

Aanmelden voor ‘open’ rondleiding 2e zondag van de maand

Om deel te nemen aan de ‘open’ rondleiding op een 2e zondag in de maand kunt u gebruik maken van het online reserveringssysteem waar u én een entreeticket én een ticket voor de openbare rondleiding kunt kopen. U kunt zich ook op die zondag tijdig melden bij de balie van het Arboretum. Deelname aan de rondleiding is dan mogelijk voor zover die nog niet is volgeboekt.

Tips

Een rondleiding als onderdeel van uw bedrijfsuitje of familiedag, wellicht in combinatie met een bezoek aan andere religieus erfgoed instellingen aan het Parelpad www.parelpad.nl.

Raadpleeg altijd even onze evenementenkalender waar u alle actuele data vindt van exposities en andere evenementen in de tuin. 

Onze plantencollectie is ook thuis te raadplegen via www.botanischetuinen.nl/planten/ .

Met behulp van de Hortus Chat is een wandeling niet alleen bij ons maar ook bij de andere 25 NVBT-tuinen extra interessant. (NVBT: Nederlandse Vereniging van Botanische Tuinen).