Rondleiding

Privérondleiding

Een rondwandeling door de tuin met begeleiding van een gids is een aanrader. Het maakt uw bezoek intenser en leerzamer. De prijs van een rondleiding is 49 euro voor maximaal 8 personen. Deze prijs is inclusief entree voor de deelnemers. Bij deelname aan deze rondleiding is de jaarkaart niet geldig. Voor reserveringen en of nadere informatie: mail naar rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op.  

Openbare rondleiding 2e zondag van de maand

Om deel te nemen aan de ‘open’ rondleiding op een 2e zondag in de maand moet u gebruik maken van het online reserveringssysteem. Tot 24 uur tevoren kunt u daar een entreeticket én een ticket voor de openbare rondleiding kopen. Bij elkaar kost dit 6 euro.  Bij deelname aan deze rondleiding is de jaarkaart niet geldig.

Fotoreportage

Het is mogelijk om in de tuin zelf of door een fotograaf een fotoreportage te (laten) maken. De prijs is 60 euro per sessie (maximaal 10 pers.) voor bedrijven en bruidsparen plus 25 euro borg voor de sleutel indien de reportage buiten openingstijd plaats vindt en er geen begeleider beschikbaar is. Als het gaat om een fotoreportage van een communicantje dan is de prijs 30 euro. Voor reservering en of nadere informatie: mail naar rondleidingen@arboretumoudenbosch.nl en wij nemen contact met u op.

Tips

Voor uw familiedag of bedrijfsuitje is een rondleiding door de tuin wellicht te combineren met het bezoek aan andere instellingen van het religieus erfgoed. Zie hiervoor info@visithalderberge.nl

Raadpleeg altijd even onze evenementenkalender waar u alle actuele data vindt van exposities en andere evenementen in de tuin. 

Onze plantencollectie is ook thuis te raadplegen via www.botanischetuinen.nl/planten/ .