Zomerkindermiddag 10 juli 13.30 uur (geen picknick vooraf!)

In tegenstelling tot het bericht in de Stuif-mail is er dit jaar geen picknick voorafgaand aan de kindermiddag. Kinderen van de basisschool onder begeleiding van hun ouders zijn van harte welkom vanaf 13.30 uur.

Ook dit keer kunnen kinderen tussen 13.30 en 15.00 starten met de vele educatieve en recreatieve activiteiten die om 16.30 uur eindigen. Zo zijn er enkele opdrachten waarbij je je zintuigen nodig hebt, een knutselopdracht, wat doe je met keukenkruiden ?, yoga voor kinderen, wat zijn de ingrediënten van drop ?, enz. enz.. Natuurlijk is er ook iets te drinken en te snoepen.

Deelnemers betalen 3 euro. De begeleiders hebben gratis toegang tot de tuin mits zij in het bezit zijn van een jaarkaart, anders bedraagt de entree 3 euro. 

Het advies van de educatieve werkgroep is om praktische kleding en schoenen aan te doen, aangepast aan de weersomstandigheden. Het is een goed idee om een tas mee te brengen om al je spullen naar huis te nemen. Ook als het weer slecht is gaat de kindermiddag door. Het programma wordt daarop aangepast. We hopen op een grote deelname op woensdag 10 juli in ons Arboretum! Zeg het voort.