Vera Milis exposeert in de theekoepel

Het weekend van 13 en 14 april en op zaterdag 20 april exposeert Vera Millis uit het mooie Kalmhout waar ze in 1953 is geboren. Na een carrière in de sport en veiligheid begon ze vanaf 2011 met een basiscursus aquarelleren. Met alles wat ze leerde kreeg ze een andere kijk op deze boeiende techniek. In vele creatieve vervolgcursussen leerde ze ook te gaan werken met gemengde technieken. In 2023-24 stapte ze van de aquarelgroepen over naar een mixed-mediagroep.

Gedurende haar creatieve ontwikkeling deed ze mee aan diverse exposities in Kalmthout en omgeving. Een echte uitdaging in 2016 en 2017 was de Lions Clubwedstrijd in Brasschaat waar ze met succes aan deelnam. Het gemeentehuis van Kalmthout mocht de gastheer zijn van enkele van haar kunstwerken in maart en april 2019. Na de magere coronatijd bloeide haar leven in de creatieve wereld weer op. Schilderen, aquarelleren en mixed media blijft haar boeien en verslaven op een fijne manier. Tijdens haar expositie in de theekoepel verteld ze graag over haar werk.

Voor openingstijden zie de website van het Arboretum https://www.arboretumoudenbosch.nl/ met verder heel veel informatie over deze bijzondere botanische tuin.