DRUK WEEKEND 1 EN 2 JUNI

Kleine mensjes klimaatwandeling in Arboretum

De kleine mensjes klimaatwandeling in het Arboretum is een bijzondere variant van de kleine mensjesroute door Oudenbosch. Het is een mooi uitgezette en inspirerende themawandeling door de tuin die de bezoeker niets extra kost. Naast deze wandeling en de voorjaarscharme van de tuin valt komend weekend te genieten van maar liefst drie exposities.  

Expositie beelden van Toine Boddaert 

Toine Boddaert is geboren en getogen in Roosendaal. Waarnemingen, gedachten, observaties, prikkels, voorwerpen en mensen uit zijn omgeving dagen hem uit om kunst te maken. Naast schilderwerk maakt Toine vooral beelden, veelal van plaatstaal dat is te vergelijken met Cortenstaal. Een prachtige selectie van zijn sculpturen zijn het komende seizoen te zien in de tuin van het Arboretum

 

Expositie sierraden Susan Mangnus

Susan Mangnus heeft haar passie en werk gevonden in het maken van sierraden. Naast eigen creaties repareert Susan ook sieraden, smelt ze oude sieraden om, om er daarna weer een nieuw sieraad van te maken. In het weekend van 1 en 2 juni in de Theekoepel van het Arboretum vertelt ze graag over haar artistieke passie. Op www.unodesign.nl vind je meer over haar werk.

 

 

Expositie schilderijen Janny van Beurden

De schilderijen van Janny van Beurden uit Etten-Leur variëren van abstract, modern, soms realistisch tot vrolijk en kleurrijk. Het is begonnen met tekeningen bij de kinderverhalen die ze voor haar dochters schreef. Van tekenen stapte ze over naar acryl op doek. Inspiratie vindt ze onder andere in de prachtige kleuren in de natuur, dieren en bloemen. Haar expositie met de titel ‘kleurrijke schilderijen’ loopt van 24 mei tot en met 9 juni in het entreegebouw.