Bezinnen in het Groen: Yoga

Bezinnen in het Groen Yoga met Erik Bakker

Lieve allemaal,
 
Graag nodigen we je uit voor weer een nieuwe Bezinnen in het Groen-ochtend in het Arboretum Oudenbosch. Zondag 27 augustus geeft yogadocent Erik Bakker van 10.00 - 12.00 uur een heerlijke les in onze botanische tuin. Van vorig jaar weten we nog hoe fijn het was! We kijken erg naar naar je komst. Je kunt je hier aanmelden.
(Vanwege vakantie kan het wat langer duren voordat je een bevestigingsmail van mij terug krijgt. Heb je je eerder al aangemeld, dan hoef je dat niet opnieuw te doen.)
Over de ochtend
Erik heeft een eigen yogaschool aan de rand van het Pagnevaartbos en weet als geen ander hoe fijn het is om yoga te beoefenen in de buitenlucht. Zijn yoga helpt je om je gewaar-zijn te ontwikkelen, om jezelf te verruimen en diep naar binnen door te dringen. Daarbij vergeet hij de ademhaling niet. Het belooft een weldadige ochtend te worden.
Praktisch
Je kunt je met een mail terug opgeven voor de yoga les. Een week van tevoren ontvang je nog wat meer praktische informatie over de ochtend. De kosten bedragen € 3,- (= entree van het Arboretum, ook voor begunstigers en vrijwilligers). Dit is inclusief thee na afloop. Ervaring met yoga is niet nodig. Heb je vragen, aarzel niet om te mailen of bellen.
En verder
Zondagochtend 29 oktober sluiten we weer aan bij de landelijke Dag van de Stilte met een verstillende ochtend in onze tuin. Ook hiervoor kun je je al aanmelden door op bovenstaande link te klikken. Als je je al hebt aangemeld voor deze ochtend, hoef je dat niet opnieuw te doen.

We kijken ernaar uit je weer te ontmoeten op zondag 27 augustus in het Arboretum Oudenbosch!
 
Lieve groet, ook namens Mia en Erik,
Jamie Nederpel
 
06 24 97 89 44
jamie@jamienederpel.nl
www.arboretumoudenbosch.nl