Bezinnen in het groen

We hebben héérlijk nieuws: Bezinnen in het Groen in het Arboretum Oudenbosch gaat weer van start! Na twee jaar stilte kunnen we je eindelijk weer de mogelijkheid bieden om op zondagochtend tot jezelf te komen in onze prachtige botanische tuin. Wat zijn we er aan toe! We starten de reeks van dit jaar met een ochtend yoga. Zondag 22 mei geeft yogadocent Erik Bakker van 10.00 - 12.00 uur een les in het groen.

Over de ochtend
Erik heeft een eigen yogaschool aan de rand van het Pagnevaartbos (https://instituutbakker.nl/#eric) en weet als geen ander hoe fijn het is om yoga te beoefenen in de buitenlucht. Zijn yoga helpt je om je gewaar-zijn te ontwikkelen, om jezelf te verruimen en diep naar binnen door te dringen. Daarbij vergeet hij de ademhaling niet. Het belooft een weldadige ochtend te worden.

Praktisch
Je kunt je met een mail terug opgeven voor deze ochtend. Een week van tevoren ontvang je nog wat meer praktische informatie over de ochtend. De kosten bedragen € 3,- (= entree van het Arboretum, ook voor begunstigers en vrijwilligers). Dit is inclusief thee na afloop. Ervaring met yoga is niet nodig. Heb je vragen, aarzel niet om te mailen of bellen.

We kijken er ontzettend naar uit je te mogen begroeten in het Arboretum Oudenbosch!
 
Opgeven via:
Telefoon: 06 24 97 89 44
jamie@jamienederpel.nl
www.arboretumoudenbosch.nl