Natuurfoto-Expositie IVN Dintel- En Marklanden

Foto-expositie in de Theekoepel door de Natuurfotowerkgroep van het IVN Dintel- en Marklanden (voorheen IVN Etten-Leur e.o.).

 De fotowerkgroep maakt alleen Natuurfoto’s. Met een groep van ongeveer 20 enthousiaste fotografen worden elke maand foto’s besproken en van opbouwende kritiek voorzien. De leden van de werkgroep verschillen in niveau qua kennis en specialisme.

Ook worden er af en toe speciale thema-avonden gehouden om specifieke kennis te delen bijvoorbeeld: Landschapsfotografie, Macrofotografie etc.

 Daarnaast wordt er elk jaar een prachtige fototentoonstelling georganiseerd (afgezien van de Corona-periode) waarbij we in de loop der jaren een vast publiek hebben opgebouwd (is al meer dan 30 x georganiseerd).
Binnenkort worden onze maandelijkse bijeenkomsten weer opgestart.

Mochten er mensen zijn die al met Natuurfotografie bezig zijn en hun fotografie naar een hoger niveau willen tillen dan is het misschien een optie om lid te worden van de Natuurfotowerkgroep…
Je kan eerst een avond meemaken voordat je besluit lid te worden.

Tijdens de weekend exposities in de Theekoepel zijn leden van de fotoclub aanwezig om u te vertellen over hun fotografie en het Instituut Voor Natuureducatie.

Heb je vragen dan kan je de Coördinator bellen of mailen:
Frank Linssen 06 2436 0486 fotowerkgroep@ivndintelenmarklanden.nl 

Banner: Pestvogel (Foto Frank Linssen)
Foto links: Zonsopkomst Foto (Frank Linssen)