Bezinnen in 't Groen. Schrijfochtend

Op zondag 31 maart van 10.00-12.00 uur kun je in het Arboretum in Oudenbosch meedoen aan het schrijfochtend onder leiding van (voormalig) docente Marja Hoebink. De ochtend is onderdeel van de activiteitenreeks Bezinnen in het Groen. Op deze schrijfochtend ga je eerst de tuin in met een gerichte opdracht, ook als het regent. Die opdracht werk je later aan de hand van richtlijnen uit. Uiteraard mag je elkaar voorlezen wat je hebt geschreven. Voorop staat dat je plezier beleeft aan wat je schrijft. 

Het voorjaar is een heerlijk seizoen, ook om over te schrijven. Verwachtingsvol, hoopvol. Als je nu door ons mooie Arboretum loopt, word je bijna vanzelf gelukkig. Ook al roert maart wellicht nog wel een beetje zijn staart. “Beter met planten” is dit jaar het thema van de botanische tuinen in Nederland. Schrijven op een zondagochtend in de vroege lente met het Arboretum als inspiratiebron past hier fantastisch bij.

Iedereen die van schrijven houdt is welkom. De kosten bedragen € 3,00 (= entree van het Arboretum, ook voor begunstigers en vrijwilligers). Dit is inclusief thee na afloop. We hebben plaats voor 12 deelnemers. Aanmelden kan met een mail naar jamie@jamienederpel.nl. Een week van tevoren ontvangen alle deelnemers alle praktische informatie over de ochtend.